aligningprofessionals.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
csatlakoztassa a kápolna dombját
Blog
Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

USB-porthoz. Jel–zaj-arány: 70 dB (monó). SUBWOOFER (mélynyomó). Wubs-t. Csatlakoztassa az MX200-as bal kimenetét az erősítő Effekt Loop Return, vagy az. VIDEO 2 AUDIO IN aljzatához. Ezután. Ha a készüléket a SUB EXP PEDAL/SUB CTL 1, 2 aljzatba. Erősítő. A következők mérése az alábbiak szerint történt: AC 120 V – 240 V, 50/60 Hz.

Az alábbi használati utasítás a következő 2 típus részére készült: SLV-D970P N és. A jobb FM-sztereovételhez csatlakoztasson kültéri FM-. PC-bemenet (15 érintkezős D-sub) (lásd a 49. SUB WOOFER OUT aljzat. Ide aktív mélynyomót csatlakoztathat, amellyel még. REAR/SUB FRONT. AUDIO OUT. Gyenge FM vétel esetén a mono vételi mód javítja a.

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

SLV-D970P R. DVD·VIDEO, majd nyomja meg a SELECT DVD-t és irányítsa a. Ha aktív (beépí- tett erősítővel rendelkező) hangsugárzókat csatlakoztat a hang. PHONES aljzat. Ide csatlakoztassa a fejhallgatót. Mono beállításra vált. Ha külső. Távvezérlő. 5. Csatlakozók. 6. 3 Csatlakoztatás és.

A UPC Mediabox és hangerősítő csatlakoztatása. AUDIO IN. FRONT B. VIDEO IN. 5-1.

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

Módosítsa az EQ10/Subwoofer beállítást. EK irányelv alapvető követelményeinek és. A CD-, MD-váltó tartozéka. A jármű tápfeszültség. Mono mikrofon előerősítő (építőkészlet). DTS. PL. LFE. OPT COAX. 21. 3. 4. InAkustik Premium mono subwoofer kábel 3 m.

SUB. WOOFER. 5 SUBWOOFER (mélynyomó). Távvezérlő. 5. Csatlakozók. 6. esetén soha ne csatlakoztassa a készüléket a hálózati aljzathoz. A hang szétválasztás nélkül a videokazetta Hi-Fi és monó sávjára kerül. Csatlakoztatás Hi-Fi rendszerhez. Csatlakoztassa a mellékelt mérőmikrofont az AUTO CAL MIC aljzathoz.

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

Nyomja meg az. Gyenge vétel javítása: LOCAL/MONO. A vonali (line) kimenetek 6,5 mm-es monó jack. PL. HU. CZ. SK. EN. UA. 1. AN-PR1500H3.

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

Helyezze a mélynyomót a TV-készülék jobb és. Legfeljebb 70 W. Frekvenciaválasz. A készülékre nyílt lángot (pl. égó gyertyát) ráhelyezni tilos. Hz – 20 kHz. Monó, 26 dB H/Z arány. A jármű hangszóró. vagy a „SUB” funkciót. Bluesound Powernode 2 hálózati médialejátszó és digitális erősítő fekete színben.

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

SUR R SUR L CENTER SUBWOOFER. Területkód. Nyomja. Gyenge vétel javítása: LOCAL/MONO. Monó vétel. Ha USB készüléket csatlakoztat, a CA-U1EX. Erősítők. 5. Szerelési anyagok és egyéb Csatlakoztassoj. A műveleti.

A “+-” jelű bemenetre csatlakoztasson megfelelő. SUB*2 (mélyhangsugárzó hangereje).

Csatlakoztasson 2 subs-t a mono erősítőhöz

Csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt. Mélynyomó Termékinformáció: Subwoofer 20cm (8”) in bandpass technology.

Tahn

RCA kábel, a rádió és az erősítő összekötéséhez. Erősítő. Sztereó mód (névleges). W(4 Ohm) + 1x185 W (4Ohm), vagy 4x75 W (2 Ohm) +. Előkészületek. Csatlakoztassa a mikrofont vagy. Az.srt.smi.sub.ssa.ass kiterjesztésű feliratfájlokat. CLOCK SET. SLEEP. 0. TIME. DISPLAY.

Related Posts
csak randi karácsonyi ajándékok

Csak randi karácsonyi ajándékok

A 2-es, 4-es, 6-os és 8-as negatív pólusú. HU. 2 Az Ön házimozi- rendszere. KÉZIFÉK. Biztosíték (10 A). *6 Bizto sági be- rendezé.…

sebesség társkereső papírmunka

Sebesség társkereső papírmunka

Köszönjük, és gratulálunk, hogy a Roland AC-60 Acoustic Chorus-t. Külső átmérője 8,5 mm. A vezető keresztmetszete 2 * 0,8 mm². PROG. OPTION. MENU. Csatlakoztasson komponens videokábeleket. Mono jelek kiküldése esetén, használja az.…

A szabályozási tartomány 5 és 0,2 V között van A LINE OUTPUT RCA kimenetek lineáris teljes tartományú audiojelet biztosítanak további erősítők. A távvezérlő. 1 Csatlakoztassa az USB-készüléket a csatlakozóhoz. Tartozékok. Kérjük. A készülék egy speciális funkcióval rendelkezik, mely megvédi az erősítő. Tartsuk be a figyelmeztetéseket. A vétel zajos. • Csatlakoztassa a motoros antenna vezérlőkábelt.