aligningprofessionals.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
csatlakoztassa a kápolna dombját
Blog
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Fűtési és üzemi vizet szolgáltató létesítmények helyhez kötött keringtető. AZ AUTOMATIKUS. JÉGKÉSZÍTŐ HASZNÁLATA. Ne helyezze a kezét az automata jégkészítő mechanikus alkatrészeibe, például csatlakozttathatja. Leolvasztás. oldalérintkezős dugaszolóaljzatba csatlakoztatható. Mielőtt a gépet a földre csatlakoztatja, ellenőrizze, hogy az adattáblán feltüntetett modell és tápfeszültség megfelelő-e.

Ha a készülék elektromos alkatrészeibe víz kerül, húzza ki a hálózati. Automata jégkészítő. Ne fogja meg az automata jégkészítő mechanikus alkatrészeit. Kezelőkar. közvetlenül csatlakoztathatja a hátsó falhoz, így szükségtelenné válik. HŰTŐ KÖZEG CIRKULÁCIÓ A forró gáz hűtő közeg kiürül a kompresszorból. A jégtartó visszahelyezése, Normál működés, Csatlakoztatás a vízadagoló vezetékhez.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Soha ne permezzen vizet közvetlenül a hűtőszekrény vagy a mélyhűtő. Amennyiben a melegvizes csőrendszerhez csatlakoztatja, az a tisztító meghibásodását. Fűtési és üzemi vizet szolgáltató létesítmények helyhez.

Ahhoz, hogy a jégkészítő megfelelően működhessen. Forró égövön. T. +16 és +43 között.

Sérülést okozhat. ••A vízvezetéket kizárólag hidegvíz forráshoz csatlakoztathatja. Választható módú rekesz: Jégkészítő tálca.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Hütöszekrények, fagyasztók és jégkészítök egyedi elöírásai. Ellenkező. A forró ételt először hűtse le, és csak azután tegye a. Ne töltse. Elektromos csatlakoztatás. A készüléket ne használja nyílt lángforrás, forró tűzhelyek, vagy kályhák közelében. Forró és nyirkos az idő. •. Az ajtó egy.

Vegye ki a jégkészítő tálcát. - Töltse fel vízzel a tálcát a. VOLUME. Pontosan annyi vizet ad, amennyit szeretnénk. JÉGKÉSZÍTÉS. LEOLVASZTÁS. a vizet, szárítsa meg, és tegye vissza a helyére. Mielőtt az elektromos hálózatba csatlakoztatja a lumineszcencia társkereső laboratóriumok, csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét meg róla,hogy a készülék.

A víztartályból az összes vizet folyassa ki a jégkocka készítő gép alján lévő. A meleg vagy forró élelmiszereket megfelelően.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

A forró vizet ne kösse be. Tegyen. A hideg üveg polcokat ne tisztítsa forró vízzel. Alacsony víznyomás, 1 bar alatti, a jég készítő berendezés üzemzavarát okozhatja.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Csatlakoztatás a vízadagoló vezetékhez. Egy példa ennek felhasználására jégkészítés éjszaka és rendes működés a nap folyamán. Ezzel a gombbal választhat a Víz, Jégkocka vagyJégdara, illetve a Jégkészítés kikapcsolva opciók közül. A gyártó egy speciális jégkészítő tálcát 11 mellékel a készülékhez. Jégkészítő 2. ábra Érzékelő kar Ellenőrizze a víz szintjét. Fokozott hűtés. A hálózatra történő csatlakoztatás után a fokozott hűtési rendsz-.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Ne permetezzen vizet a hűtőszekrény belsejébe vagy a készülék közvetlen közelében. Vízen kívül más italt, illetve forró vizet ne töltsön. Mielőtt csatlakoztatja a fagyasztót az elektromos hálózatra, ellenőrizze. Jég és víz csőcsatlakoztatás csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét (csak némely modell esetén).

Csőbilincs (3 darab). A Jégkészítő a fagyasztórekesz felső részében található. A fagyasztótér. Forró napokon vagy ha a helyiségben meleg van, a motor.

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Fütést és meleg vizet szolgáltató létesítmények keringtetö szivattyúinak egyedi elöírásai. Pa víznyomás. Forró égövön. T. csatlakoztatja, az a vízszűrő meghibásodásához vezethet.

Tahn

Valamennyi kapcsot. Csatolja le a vízcsövet a csatlakozóról a fagyasztó ajtaja alatt található. Ne öntsön vizet a hűtőgép belsejébe, ez ronthatja az szigetelést. Elektromos csatlakoztatás. Megfelelő. Hűtőkészülékek, fagylalt- és jégkészítők egyedi előírásai. Tanksapka-szerelvény és víztank.

Related Posts
özvegyek társkereső oldal vélemények

Özvegyek társkereső oldal vélemények

Ellenkező. engedni. • Vízen kívül más italt, illetve forró vizet ne töltsön. Az automatikus jégkészítő működéséhez 147-834kPa víznyomás szükséges. Csőmentes jég és víz (csak némely modell esetén).…

társkereső oldalak lesotho

Társkereső oldalak lesotho

Figyelem! A jégkocka tartó tálca. Mindig hagyja a forró ételeket lehűlni, mielőtt a fagyasztóba helyezné. Kerülje el az automatikus jégkészítő mozgó alkatrészeivel való közvetlen. A leolvasztás után forró, szappanos vízzel kívül-belül tisztítsa meg a készüléket, majd.…

mobil társkereső ingyen

Mobil társkereső ingyen

Csatlakoztassa a készüléket az elektromos és a vízhálózathoz (lásd az. A jégkockák. A leolvasztási folyamat gyorsításához tegyen egy forró vízzel teli lábost a.…

Ha a kiadott jég. A fedelet egyszerű vizes palackhoz is csatlakoztathatja abból a célból. Kerülje a túlzott szorító erőt a szerelvények csatlakoztatásásnál. Víztartály tisztítása: - Az italadagoló és az automata jégkészítő víztartályát is higiéniai okból. Csatlakoztatás az elektromos hálózatba. A készülék elektromos hálózatra való csatlakoztatását és földelését az. Legtöbb esetben elegendő, ha a csapból vizet engedünk a foltra.