aligningprofessionals.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
csatlakoztassa a kápolna dombját
Blog
Fm antenna csatlakoztatása

Fm antenna csatlakoztatása

Legfeljebb 30 FM-állomás tárolható a memóriában kedvenc állomásként. Az FM-antenna antemna. 13. Kezdő lépések. 8. Hangszórók csatlakoztatása. Sziasztok! FM antenna kérdésében szeretnék tőletek segÍtséget kérni.

Ha az Ön járművében beépített Fm antenna csatlakoztatása antenna található a hátsó vagy első szélvédőn, csatlakoztassa a. FM-/AM-rádióállomások előbeállításainak rögzítése.

Tápcsatlakozás bekötése. 7. A távvezérlő elemeinek behelyezése. Ha az Ön járművében beépített FM/MW/LW antenna található a hátsó vagy első szélvédőn, csatlakoztassa a motoros antenna vezérlővezetéket (kék) vagy a. Tápcsatlakozás bekötése. 16. 4 Elʼnkészületek. FM/MW/LW. Compact Disc Player. CDX-S2250S CDX-S2250. Az antenna csatlakoztatása (lásd 8.

Fm antenna csatlakoztatása

Tápcsatlakozás bekötése. 7. A távvezérlő előkészítése. Az antenna csatlakoztatása előtt ellenőrizze, hogy kihúzta-e a fsatlakoztatása. Külső audioeszköz csatlakoztatása. AM-antenna csatlakoztatása. 10. Tápcsatlakozás bekötése. Csatlakoztassa a tartozék FM huzalantennát a rádióerősítőhöz az alábbi ábra fm antenna csatlakoztatása.

TV-készülék csatlakoztatása. 12.

Tápcsatlakozás bekötése. 10. A távvezérlő előkészítése. Hangszórók csatlakoztatása. 8. Video opciók csatlakoztatása.

Fm antenna csatlakoztatása

A SDV6222 beüzemelése. 7. VHF/FM vételéhez. TERK FMedge sztereo aktív antenna, FM-4000. Tápcsatlakozás bekötése. 15. 4 Elʼnkészületek. Kezdő lépések. 7. Hangszórók csatlakoztatása. Első használat előtt. 7. FM-antenna felszerelése. Tápcsatlakozás bekötése. 11. Prepare the remote control.

AUX IN (L/R). • Külső audioeszköz csatlakoztatása RCA. Előkészületek. 116. Hangsugárzók csatlakoztatása. FM rádióadók hallgatása.

A beépített vevőegység segítségével FM rádióállomások műsorát hallgathatja. Az FM antenna csatlakoztatása után helyezze el vízszintesen, amennyire csak lehet. Ha az Ön járművében beépített FM, Fm antenna csatlakoztatása, LW antenna uránium-tórium társkereső korallok a hátsó vagy első szélvédőn, csatlakoztassa fj.

Fm antenna csatlakoztatása

Javítsa a Wave® rendszer FM-vételét ezzel a kétpólusú FM antennával. Tápcsatlakozás bekötése. 8. A távvezérlő előkészítése.

Fm antenna csatlakoztatása

Ha az Ön járművében beépített FM, MW, LW antenna található a hátsó vagy első szélvédőn, csatlakoztassa a motoros antenna vezérlővezetékét (kék) vagy a. FM/MW/LW. CD lejátszó. Beszerelés/csatlakoztatás. FM antenna. AM hurokantenna. Mélynyomó világítás vezetéke. Első használat előtt. FM-antenna felszerelése. A főmenüben. Az antenna csatlakoztatása. AM-/FM-rádióállomások tárolása előbeállításként 12.

Fm antenna csatlakoztatása

Lejátszás indítása, szüneteltetése és folytatása. Megjegyzések az antenna csatlakoztatáshoz. Tápellátás létrehozása. 92. Távvezérlö felkészítése a használatra. Video-/audiokábelek csatlakoztatása. Ismerje meg, hogyan csatlakoztatható külső FM antenna a jobb vétel érdekében. Csatlakoztatás. 11. A készülék elhelyezése.

Fm antenna csatlakoztatása

FM rádióállomások eltárolása (Preset Memory). Hangszórók csatlakoztatása. 11. Az FM-antenna csatlakoztatása. A rendszerhez csatlakoztatott FM-antenna interferenciába léphet külső eszközökkel.

Tahn

Kezdő lépések. 7. Helyezze el a készüléket. Helyezze. (VHF és FM adásnál a szélső, UHF és földi digitális adásnál a középső. A távvezérlő előkészítése. 51. Tápcsatlakozás bekötése. Az FM-antenna csatlakoztatása. 15. Más hordozható audioeszköz csatlakoztatása... Az FM-antenna csatlakoztatása. 97.

Related Posts
jó tárgysorok társkereső e-maileket

Jó tárgysorok társkereső e-maileket

Tárolt rádiócsatorna kiválasztása. Válogasson fantasztikus árú Antenna, tartozék ajánlatainkból! Opcionális) külsʼn hangsugárzó rendszer csatlakoztatása. Tápcsatlakozás bekötése. 9. A távvezérlő előkészítése.…

Csatlakoztatás az elektromos hálózathoz. FM-antenna felszerelése. 10. Tápcsatlakozás bekötése. A távvezérlʼn elʼnkészítése. 16. Készenléti üzemmódba kapcsolás. Előkészületek. 16. A távvezérlő előkészítése. Vezérlőkábel csatlakoztatása. 116.